BÚTOR KÉSZÍTÉS
BÚTOR-ASZTALOS
Gardrób szekrény készítés, nappali bútor készítés, konyhabútor készítés, fürdőszoba bútor készítés, gyerekszoba bútor készítés. Színes üveges, bútorlapos, savmart üveges tolóajtók, katedrál üveges és savmart üveges bútorajtók beépítése. Bútorok készítése dekorüveggel, martmintás ajtófrontokkal.

MENÜ

KONYHABÚTOR


Konyhabútor dekorüveggel

ÜVEGBURKOLAT

Manapság még mindig a legelterjedtebb burkolat a konyha falakon a csempe, pedig már többféle, előnyösebb tulajdonságú anyagot is felrakhatunk, hogy védjük a falat a kifröccsenő szennyeződéstől. Az egyik legmodernebb az üveg falburkolat.

Az üveg falburkolatok újabb lehetőségeket nyitnak a konyha- és fürdőszobadesign területein, hiszen a színskála bármely színében elkészíthetők és fényes, homogén felületükkel nagyon modern hatást érhetünk el. A tökéletesen sima és pórusmentes üvegfelület higiénikus, tisztán tartása egyszerű. A zsír- és olajfoltok, illetve az intenzív színanyagú élelmiszerek nem hagynak nyomot rajta, tisztításkor elég egy nedves, mosogatószeres ruhával áttörölni. A magas hőmérsékletet is kibírja.

 

Néhány ötlet dekorüveggel burkolt konyhára:

 

Konyhabútor készítés dekorüveggel Gyömrő Konyhabútor színes dekorüveggel Gyömrő

Konyhabútor készítés dekorüveggel Gyömrő Konyhabútor színes üveggel

Konyha burkolás dekorüveggel Konyha burkolás színes üveggel

 

 

Hírek

 • BÚTORKÉSZÍTÉS GYÖMRŐ

  Konyhabútor, nappali bútor, gyerekszoba bútor, fürdőszoba bútor, előszoba bútor, gardrób.

   


  ELÉRHETŐSÉG: 06/30-5929402


   

 • KONYHABÚTOR KÉSZÍTÉS

  Magasfényű ajtófrontokkal, 17 színben - fautánzatú színek: zebrano, makkasar, wenge, szilva, dió, barna cseresznye - és normál marású ajtófrontokkal 32 féle marásmintával.

 • GYEREKSZOBA BÚTOR KÉSZÍTÉS

  Gyerek bútorok készítése lekerekített, plattolt vagy szappanmart ajtófrontokkal.

  A bútorok fehér, beige, napsárga, barack, mandarin, olivazöld, világoskék, világoszöld vagy bordó színekkel kombinálva is készíthetők.

   


   

  Gyömrő, Ecser, Maglód, Monor, Isaszeg, Pécel, Pilis, Vecsés, Üllő, Péteri, Csévharaszt, Sülysáp, Gomba, Vasad, Monorierdő, Albertirsa, Nagytarcsa, Kistarcsa, Budapest 18. kerület, Budapest 17. kerület, Budapest 16. kerület

   


 • NÉMET NYELVOKTATÁS GYÖMRŐ

  Német nyelvoktatás kezdő és haladó szinten. Szókincsfejlesztés, felzárkóztatás, vizsgára felkészítés, érettségi előkészítés, nyelvtani gyakorlás. Egyéni és csoportos nyelvoktatás.


  Bővebben:

  Magántanár Német nyelv Gyömrő

  Elérhetőség: 06/30-2135670


Weboldal készítés ingyen

Asztali nézet